bekisting van terrassen Wellen

Nieuw terras aanleggen? Overweeg naast klinkers en hout zeker ook een betonnen terras! Fornax Concrete helpt u met bekisting van terrassen Wellen. Op het vlak van duurzaamheid, onderhoud en kostprijs is er geen beter alternatief.

Bekisting van terrassen Wellen: de voordelen van een terras in beton

  • Een terras in beton is de meest duurzame oplossing: het gaat een leven lang mee.
  • Er is een ruime keuze aan kleuren en afwerkingen (poliertechnieken) om uit te kiezen.
  • Onderhoud is zo goed als onbestaande: het terras is stofvrij en laat zich heel makkelijk afborstelen.
  • De terrasvloer loopt door en u hoeft dus nooit mos of onkruid van tussen de voegen te halen.
  • U kan het terras laten doorlopen met uw tuinpaden en oprit in beton, of zelfs met de betonvloer in uw living, voor een strakke look.
  • Creëer de look van grote natuurtegels door lijnen in het oppervlak te zagen.
  • Een terras in verschillende niveaus aanleggen kan makkelijk.

Bekisting van terrassen Wellen: aanpak

Een betonnen terras kan in bijna elke tuin. Fornax Concrete plaatst de (permanente of tijdelijke) bekisting van terrassen Wellen op maat. Daarin plaatsen we de bewapening en een folie vooraleer we met behulp van een betonmolen of pomp beginnen met storten. Na enkele uren drogen kan het polieren beginnen: hierbij worden kwarts en andere toeslagstoffen in de toplaag ‘gedraaid’. Tot slot brengen we nog een compound aan die ervoor zorgt dat de beton niet te snel droogt en gaat scheuren.

Bij Fornax Concrete zijn zowat alle uitvoeringen mogelijk. Dankzij onze bekisting van terrassen Wellen op maat zijn alle vormen mogelijk en kan u ook in verschillende niveaus werken.

De kostprijs van een betonnen terras valt goed mee aangezien de fundering tegelijk ook de afwerking is. Benieuwd hoeveel een betonnen terras in uw tuin kost? Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende offerte!

betonvloeren Wellen

Provincie Antwerpen

Provincie Limburg

Provincie Oost-Vlaanderen