Betonvloeren Turnhout

Betonvloeren Turnhout

Fornax is al jaren gespecialiseerd in betonvloeren Turnhout. We plaatsen betonvloeren zowel in industriële omgevingen (productieruimtes, showrooms, parkings enz.) maar ook meer en meer in woningen en appartementen. Betonvloeren zijn namelijk naadloos en daardoor erg strak en modern, duurzaam, slipvast en geschikt voor vloerverwarming. Ook voor terrassen en opritten is beton een zeer geschikt en onderhoudsvrij materiaal.

Betonvloeren Turnhout: waarom kiezen voor Fornax?

Betonvloeren Turnhout

De plaatsing van betonvoeren vereist een professionele aanpak. Alleen een vakman weet precies hoe dik de beton moet zijn en welke bewapening nodig is. Naast een zeer precieze installatie van de bekisting is ook timing zeer belangrijk: beton verhardt snel. Vervolgens is professioneel materiaal nodig (trilplaten, lasers) om de beton gelijk te trekken.

Fornax heeft al deze knowhow en apparatuur in huis. Indien gewenst polieren wij de vloer voor een schitterende glans die uw woning of loft tot een hoger niveau brengt. Ook kleuren en nabehandeling behoort tot onze specialisaties.

Betonvloeren Turnhout: kostprijs

Betonvloeren Turnhout

Contacteert u Fornax Concrete voor betonvloeren Turnhout, dan maken wij gratis een gedetailleerde offerte op. U zal merken dat het kostenplaatje goed meevalt ten opzichte van tegel- of houtenvloeren! Zeker als u bedenkt dat chape niet nodig is.

We komen indien gewenst graag eens langs om het over afwerkingsmogelijkheden te hebben (kleuren en texturen). Ook tijdens en na het project kunt u altijd bij ons terecht voor vragen.

Contacteer ons nu en we komen zo snel mogelijk op uw vraag terug.

betonvloeren Turnhout

Provincie Antwerpen

Provincie Limburg

Provincie Oost-Vlaanderen