Gepolierde beton Kasterlee

Gepolierde beton door Fornax Concrete.

gepolierde Betonvloeren Kasterlee

Gepolierde beton Kasterlee (of ook woningbeton, polybeton) is de laatste tien jaar aan een grote opmars bezig. Niet alleen wordt het steeds vaker toegepast in showrooms, ateliers, garages of in de industrie, maar ook in interieurs. Vloeren, trappen, keukenbladen, wanden, terrassen… het zijn stuk voor stuk toepassingen waar gepolierde beton Kasterlee uitermate geschikt voor is. De reden? Afhankelijk van de uitvoering en afwerking kan beton er heel strak en industrieel uitzien, maar ook natuurlijk en authentiek. Daarom past het zowel in klassieke als moderne interieurs.

Hoe wordt gepolierde beton Kasterlee geplaatst?

gepolierde Betonvloeren Kasterlee partner

De beton moet eerst voldoende gehard zijn. Pas als hij hard genoeg is om erop te lopen, strooien we een mengsel van kleurpigmenten en harde kristallen op. Dan kan het polieren zelf beginnen: we bewerken de vloer zorgvuldig met een poliermachine in alle richtingen. De moeilijker bereikbare hoeken en randen polieren we manueel. Enkele uren later benevelen we de vloer met een soort vernis, die ervoor zorgt dat de vloer niet te snel opdroogt.

Waarom kiezen voor Fornax voor polybeton Kasterlee?

gepolierde Betonvloeren Kasterlee voordelen

Wij beschikken over de kennis van zaken en machines om uw vloer, trap, keukenblad of wand perfect egaal te plaatsen, in de gewenste kleur en afwerking. We zijn gespecialiseerd in woningen van particulieren en weten perfect wat de vereisten zijn (dikte, bewapening) om een voldoende sterke betonvloer te worden. Geen enkel oppervlakte is te klein of te groot. We gaan voor een gepersonaliseerde aanpak en open communicatie zodat er geen onaangename verrassingen voorvallen.

Contacteer ons nu voor advies en een gedetailleerde, vrijblijvende offerte.

Gepolierde beton Kasterlee

Provincie Antwerpen

Provincie Limburg

Provincie Oost-Vlaanderen