Uitgewassen beton

Uitgewassen beton Vorselaar: onze specialisatie

Fornax Concrete heeft al jaren ervaring met uitgewassen beton Vorselaar en bracht al tientallen projecten tot een goed einde. We weten precies welke kleurstoffen, siergranulaten en dieptewerking er nodig zijn om het resultaat te bereiken dat u in gedachten had.

Uitgewassen beton Vorselaar: hoe gaan we tewerk?

Bij uitgewassen beton Vorselaar wordt het betonoppervlak beneveld met een oppervlaktevertrager, die ervoor zorgt dat het oppervlak trager uithard. De dieptewerking wordt bepaald door de korrelgrootte van het grind, het soort zand, het cement en de oppervlakte. De dag nadien wordt het oppervlak gereinigd met een hogedrukreiniger, wat het uiteindelijke effect van uitgewassen beton geeft.

Het project wordt met veel zorg voorbereid en de bekisting wordt zeer nauwkeurig geplaatst. Eénmaal gestort wordt de beton met de grootste precisie en zeer gelijkmatig verneveld. Het uitwassen zelf gebeurd gelijkmatig en tot de gewenste diepte.

Dankzij een combinatie van kleurstoffen en siergranulaten kan met uitgewassen beton een zeer brede waaier aan creatieve mogelijkheden gerealiseerd worden. Niet zeker welk effect u voor ogen heeft? Om een idee te krijgen van het uiteindelijke resultaat kunnen we enkele monsters maken waaruit u dan een keuze kan maken. We dragen overleg en communicatie hoog in het vaandel zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

De voordelen van uitgewassen beton Vorselaar

De populariteit van uitgewassen beton in straten, pleintjes, parkings, speelplaatsen, fietspaden enz. heeft het te danken aan de volgende eigenschappen:

  • Uitgewassen beton Vorselaar is zeer stevig en duurzaam
  • Uitgewassen beton Vorselaar heeft een natuurlijke look
  • Uitgewassen beton Vorselaar heeft veel esthetische uitvoeringsmogelijkheden
  • Uitgewassen beton Vorselaar is relatief goedkoop
  • Uitgewassen beton Vorselaar is slipvast

Project met uitgewassen beton in Vorselaar? Fornax is uw partner. Contacteer ons nu voor een gratis en vrijblijvende offerte.

uitgewassen beton Vorselaar

Provincie Antwerpen

Provincie Limburg

Provincie Oost-Vlaanderen