Bekisting van opritten

Op zoek naar een betrouwbare partner voor bekisting van opritten ? Contacteer dan zeker Fornax Concrete. Wij bieden naast advies ook een vlekkeloze plaatsing van uw betonnen oprit, en dit voor een uitstekende prijs-kwaliteit.

Bekisting van opritten : waarom een betonnen oprit?

Betonnen opritten zijn erg in trek: niet alleen voor industriële gebouwen en showrooms, maar ook meer en meer voor privéwoningen. Ze bieden dan ook heel wat voordelen. Eén daarvan is de duurzaamheid: een betonnen oprit gaat een leven lang mee. Bovendien moet je er al die tijd nauwelijks naar omkijken: betonnen opritten zijn namelijk heel onderhoudsvriendelijk en laten zich makkelijk schoonvegen.

De prijs per m² valt daarbovenop ook nog goed mee in vergelijking met andere oplossingen voor opritten. Dat komt omdat er geen extra fundering nodig is: de grondlaag is meteen ook de afwerkingslaag. Wil je graag weten hoeveel een bekisting van opritten je gaat kosten, vraag dan vrijblijvend een offerte bij Fornax Concrete.

Bekisting van opritten : eindeloze afwerkingsmogelijkheden

Eén van de oorzaken van de populariteit van betonnen opritten zijn de vele kanten die je met de betonvloer kan uitgaan qua look. Zo is er voor iedere bouwstijl en functionaliteit wel een uitvoering in beton die erbij past.

Gebezemd beton is bijvoorbeeld ideaal voor wie een slipvaste oprit wenst. Na het gieten wordt het beton bewerkt met een speciaal soort bezem waardoor ondiepe groeven ontstaan. Deze uitvoering is mogelijk in verschillende kleuren.

Uitgewassen beton heeft het uitzicht van een oprit in grind omdat het verwerkt wordt met een oppervlaktevertrager. Ook hier zijn tal van opties qua dieptewerking en kleur.

Gepolierde beton is de meest gekozen uitvoering dankzij de strakke look. In combinatie met ingeslepen voegen krijg je het idee dat er grote natuurstenen tegels liggen.

Bekisting van opritten : hoe gaan we te werk?

Voor bekisting van opritten reken je best op de hulp van een professional. Fornax concrete heeft jaren ervaring en het materiaal in huis om uw project tot in de puntjes af te werken. We luisteren uitgebreid naar uw wensen en komen met een bekisting van opritten en uitvoering op maat. Alles wordt binnen het afgesproken budget en de vooropgestelde tijdspanne.

Overtuigd van beton voor uw oprit? Vraag hier een offerte.

betonvloeren

Provincie Antwerpen

Provincie Limburg

Provincie Oost-Vlaanderen