Gepolierde betonvloeren

Gepolierde betonvloeren van Fornax Concrete.

gepolierde Betonvloeren

Fornax heeft jaren ervaring in het plaatsen van gepolierde betonvloeren . We hebben de benodigde vakkennis en materialen in huis om schitterende gepolierde betonvloeren te plaatsen, en dit zowel in showrooms en ateliers als in woningen en appartementen. Goed voor decennialang genot van elke door ons geplaatste gepolierde betonvloer in .

Toepassingen van gepolierde betonvloeren

Gepolierde betonvloeren zijn meer en meer in trek. Aanvankelijk enkel in showrooms en lofts, maar nu ook meer en meer in traditionele woningen. Gepolierde betonvloeren zijn naadloos en hebben heel veel mogelijkheden naar afwerking toe, waardoor ze in zeer veel interieurs goed tot uiting komen. Bovendien zijn ze geschikt voor vloerverwarming.

De voordelen van gepolierde betonvloeren

gepolierde Betonvloeren  voordelen
  • Een vloer of wand in gepolierde beton is naadloos. Dat ziet er niet alleen strak en exclusief uit maar biedt ook voordelen naar onderhoud. Wilt u toch de look van tegels? Geen probleem, we kunnen ook voegen aanbrengen voor een tegellook.
  • Een gepolierde betonvloer kan zeer snel geplaatst worden.
  • Een gepolierde betonvloer is onderhoudsvriendelijk.
  • Qua prijs is een gepolierde beton zeer voordelig, zeker als je weet dat er geen chape nodig is.
  • De afwerkingsmogelijkheden van gepolierd beton zijn zeer gevarieerd dankzij verschillende technieken en kleurpigmenten.

Fornax: uw partner voor gepolierde betonvloeren

gepolierde Betonvloeren  partner

Wenst u één of meerdere gepolierde betonvloeren in , contacteer dan zeker Fornax. Wij plaatsen uw gepolierde betonvloeren egaal en polieren tot in de hoekjes volgens de regels van de kunst. De vloeren krijgen de nodige nazorg zodat ze hun glans lang blijven behouden, niet barsten en eenvoudig te onderhouden zijn. Indien gewenst plaatsen we zaagsneden in de betonvloer zodat hij het uitzicht krijgt van een tegelvloer.

Ook na de plaatsing kun u op ons rekenen voor verder onderhoud of renovatie van uw gepolierde betonvloer.

Vertrouw op jaren ervaring en contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Gepolierde betonvloeren

Provincie Antwerpen

Provincie Limburg

Provincie Oost-Vlaanderen