Polybeton oprit

Heeft u een betonnen oprit die is gebarsten, verzonken of ongelijk is? Fornax Concrete kan uw oprit snel en effectief repareren door het beton vlak te maken, in plaats van eruit te scheuren en te vervangen. Bij ons gebruiken we een proces genaamd polybeton!

Polybeton oprit toepassingen

Een polybeton oprit wordt vaak toegepast voor de afwerking van een oprit. Polybeton is robuust en kan zware gewichten dragen, zoals auto’s. Andere voordelen van het omzetten van een oprit naar een polybeton oprit zijn:

  • Polybetonvloeren worden naadloos afgewerkt. U heeft geen last van onkruid en mosvorming.
  • Weinig tot geen onderhoud: met de tuinslang en bezem maakt u uw oprit al heel gemakkelijk schoon.
  • Moderne uitstraling.
  • Polybeton biedt een erg sterk oppervlak en gaat lang mee.

Betonvloeren als oprit

Betonvloeren hebben een enorm potentieel en zijn aan een opmars bezig in zowel de industriële als particuliere markt. Wij hebben jarenlang in de aflevering van opritten, waarbij de oppervlakte bestaat uit polybeton. Opritten in gepolierde beton biedt de ideale oplossing ten opzichte van gewone betonvloeren. Andere voordelen zijn: 1) u kunt uw eigen polybeton kleur uitkiezen door het aanbrengen van kleurstoffen. Het hoeft niet saai grijs te zijn.

Een polybeton oprit kan (bijna) overal geplaatst worden. Belangrijk is de oppervlakte, want en polybetonvloer kan alleen geplaatst worden als de vlakte perfect is. Heel veel mensen zijn ook bang dat een polybetonvloer spekglad is, maar dat is niet waar. Gladheid wordt vooral veroorzaakt bij mos. Aangezien een polybetonvloer geen mos heeft is er juist veel minder kans op gladheid. Het reinigen en schoonmaken van uw polybetonvloer oprit gaat heel gemakkelijk door een bezem, water of een tuinslang. Andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Toepassingsgebieden

Contacteer ons

Vrijblijvend voor meer info

FORNAX
E-Mail: info@fornax-concrete.be