Mortex: Toepassingen, Voordelen en Kosten

Mortex

Ben je op zoek naar een veelzijdige en stijlvolle afwerking voor je vloeren, wanden of zelfs meubels? Dan is Mortex precies wat je nodig hebt. Dit unieke materiaal combineert de robuustheid van beton met de elegantie van natuursteen, en biedt een scala aan mogelijkheden voor elke ruimte in je huis.

Lees meer...

Betonboringen in Brugge

Heeft u betonboringen nodig in Brugge? Fornax Concrete is dé specialist waar u op kunt rekenen. In deze blogpost leggen we uit wat onze diensten inhouden, wat ze uniek maakt en hoe ze uw bouwproject kunnen verbeteren.

Lees meer...

Betonboringen in Antwerpen door Fornax: Boren, Zagen en Meer!

Betonboringen in Antwerpen

Betonboringen lijken misschien wel een mysterie voor de gemiddelde persoon, maar in de wereld van de bouw zijn ze essentieel. Van het maken van ruimte voor leidingen tot het creëren van openingen voor elektrische bedrading, betonboringen spelen een grote rol in vele projecten. Niet verrassend, zijn er tal van bedrijven die gespecialiseerd zijn in deze dienstverlening. En als je in *Antwerpen* woont, kent de keuze geen grenzen.

Lees meer...

Betonboringen: Prijs, Voordelen en Soorten

Betonboringen

Betonboringen vormen een essentieel onderdeel van zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Of het nu gaat om het creëren van ruimte voor nieuwe leidingen, het plaatsen van ventilatiesystemen of het voorbereiden van een ruimte voor elektrische bedrading, betonboringen zijn vaak onvermijdelijk. In dit artikel duiken we dieper in de wereld van betonboringen, de prijzen en waarom het zo belangrijk is om een professional in te schakelen.

Lees meer...

Beton versus Chapewerken: Welke is de Beste Keuze voor uw Constructieproject?

Als u een constructieproject plant, of het nu een nieuw huis, een commerciële ruimte, of een eenvoudige renovatie is, heeft u mogelijk gehoord over de twee belangrijke materiaalkeuzes: beton en chapewerken. Maar welke is de beste keuze voor uw constructieproject? Het antwoord is niet zo rechtlijnig als het op het eerste gezicht lijkt, aangezien beide materialen hun eigen specifieke voordelen en nadelen hebben.

Lees meer...

Betonnen trap bekleden met hout: werkwijze en prijs

Denkt u erover om uw betonnen trap een opknapbeurt te geven? Hout is een geweldig materiaal om hiervoor te gebruiken, omdat het uw trap een compleet nieuwe look kan geven. Bovendien kan het ook helpen om de veiligheid van je trap te verbeteren, want hout is veel minder glad dan beton. In dit artikel laten we je stap voor stap zien hoe je je betonnen trap kunt bekleden met hout, en vertellen we je hoeveel het gaat kosten.

Lees meer...

Betonvloer kosten

betonvloeren kosten

Een betonnen vloer (chape) is de onmisbare basis voor elk type vloerbedekking in het woongedeelte. Sommige mensen plannen het direct zelf als enige vloerbedekking. In ons gesprek met de kostencontrole-expert maken we duidelijk welke kosten er voor de betonnen vloer gemaakt kunnen worden en welke verschillen in kosten er zijn.

Lees meer...

Isoleren van polybeton

Isoleren van polybeton

Tegenwoordig is heet cruciaal dat uw huis goed geïsoleerd is of anders wordt. Je kunt hierbij denken aan het isoleren van de (spouw)muren, dakisolatie en vloerisolatie. Met name vloerisolatie, hoewel erg voordelig door de premies van de overheid die hiervoor gelden, wordt nogal eens vergeten door huiseigenaren. Toch is het van belang om zowel keramische vloeren als gepolierde betonvloeren goed te isoleren. Op die manier kan een aanzienlijke hoeveelheid energieverlies voorkomen worden en er daarnaast flink bespaard worden! Maar welke pluspunten heeft het isoleren van een vloer met polybeton precies? En wat kost het isoleren van polybeton gemiddeld?

Lees meer...

Toepassingsgebieden

Contacteer ons

Vrijblijvend voor meer info

FORNAX
E-Mail: info@fornax-concrete.be