Polybeton terras

Bij het aanleggen van een terras is polybeton niet het eerst wat er in uw opkomt. Dat is logisch, want een terras met polybeton is bezig aan een sterk opmars de laatste jaren. Gepolierd beton is toe te passen in verschillende kleuren polybeton en afwerkingen, helemaal geschikt voor sfeer en straalt modern uit. Naast de bovenstaande elementen is polybeton ook nog eens heel duurzaam en vereist weinig tot geen onderhoud.

Voordelen van polybeton

gepolierde beton op uw terras is dat het eenvoudig te reinigen is. U veegt het gemakkelijk schoon met een zachte bezem of tuinslang. Ook is het goed bestendigd tegen slechte en wisselende weersomstandigheden en is een polybetonvloer op uw terras snel en professioneel aangelegd. U heeft een naadloze afwerking, wat betekent dat er geen onkruid, mosvorming of wortelgroei kan plaatsvinden.

Polybeton terras aan laten leggen

Polybeton is in verschillende kleuren aan te bieden. Ideaal voor uw terras, want u heeft genoeg keus! Een kleur als antraciet heeft bijvoorbeeld een zeer luxe uitstraling en is de afgelopen 5 jaar ook erg populair. Er zijn allerlei variaties mogelijk, want de kleur in polybeton wordt aangebracht via kleurstoffen. U kunt vooraf bij ons de kleur bepalen, uiteraard eerst contact opnemen. Vaak horen we dat mensen bang zijn dat polybeton glad is, maar dat is zeker niet zo. De manier waarop polybeton gepolierd is zorgt ervoor dat het niet glad is.

Polybeton terras onderhoud

Polybeton terras is makkelijk te onderhouden en ook nog eens duurzaam. Wel is het belangrijk om regelmatig de bladeren weg te vegen, omdat de bladeren bepaalde zuren hebben de in de vloer kan komen te zitten en dan zeer lastig weg te krijgen is. Gebruik zo weinig mogelijk reinigingsmiddelen, maar kies voor natuurzeep.

Een polybeton terras is binnen 1 a 2 dagen gezet. Op de terrasbodem wordt een plasticfolie toegebracht en een wapeningsnet. Daarna kan het beton gestort worden. Verdere vragen voor hoe het beton wordt geleverd? Neem dan contact op met Fornax Concrete.

Toepassingsgebieden

Contacteer ons

Vrijblijvend voor meer info

FORNAX
E-Mail: info@fornax-concrete.be