Polybeton buiten

Polybeton voor buiten is bijna twee keer zo dik als acryl en is extra beschermend op het betonoppervlak, die uitstekende weerstand biedt tegen slijtage voor op industrieterreinen. Polybeton is verkrijgbaar op water- en oplosmiddelbasis en geeft een hoog glansniveau voor de betonoppervlakte. Zowel binnen- als buitenbeton wordt polybeton steeds populairder als zeer duurzame afwerking.

Polybeton op vrijwel elke temperatuur worden aangebracht, hecht zich gemakkelijk aan vrijwel elk betonoppervlak, hardt binnen een half uur tot volle sterkte, is flexibel genoeg om kleine scheuren te overbruggen, is bestand tegen hoge temperaturen en is UV-bestendigd.

Polybeton buiten aan laten leggen

Polybeton heeft veel voordelen. Polybeton zorgt voor een naadloze binnen- of buitenvloer die snel gelegd is en zich makkelijk aanpast aan de gewenste polybeton dikte. Voegwerken en een extra laag is niet meer nodig en kan worden bestempeld als overbodig. Synoniemen voor polybetonvloeren zijn ook wel gepolierde beton en glanzende betonvloeren.

Polybeton toepassingen

  • Vloeren in drukbezochte gebieden, voor een goede weerstand tegen slijtplekken en vlekken.
  • Om de schoonheid van gekleurd, gestempeld of blootgesteld aggregaat beton te verbeteren.

De meeste polybeton zijn vochtintolerant tot ze uitharden, dus ze mogen niet op oppervlakken worden aangebracht als er water aanwezig is. Er zal een chemische reactie optreden die schuimvorming en borrelen tot gevolg heeft. Ze laten ook niet toe dat vochtdamp uit het beton komt, wat problemen kan veroorzaken op sommige buiten betonnen oppervlakken, zoals opritten.

Een vloer moet er niet alleen goed uitzien, maar ook nog eens praktisch zijn en binnen de dagelijkse activiteiten passen. Het doet u goed om eerst goed naar de eigenschappen te kijken alvorens meteen te kiezen voor een betonvloer. Doe dus weldoordacht werk en bekijk de afwerkingsmogelijkheden in uw huis of buitenomgeving. Wilt u een bepaalde polybeton kleur? Dat kan! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Een polybetonvloer is volledig naadloos en dat brengt heel veel voordelen met zich mee. Als u een polybetonvloer aanschaft hoeft u zich niet ongerust te maken voor verkleuring en afbreken van voegen, de vloer kan hygiƫnischer gekuist worden en is makkelijk schoon te houden. Ook hoeft men niet rekening te houden met lijnen in vloeren, want die zijn bij polybetonvloeren niet aanwezig. Wel zo makkelijk voor het indelen van accessoires binnen uw huis!

Prijs polybetonvloer buiten

Een polybetonnenvloer voor buiten op het terras of elders buiten lijkt duurder dan tegelvloeren, maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Vooral bij een grote oppervlakte is polybeton niet per definitie duurder. Tegels bijvoorbeeld, zijn per vierkante meter goedkoper, maar als u kijkt naar de extra benodigdheden wat erbij komt kijken is dat niet zo. Dan bent u al snel aan een hogere meerprijs. Bij polybetonvloer heeft u geen voegsel nodig, wat bij tegelvloeren wel het geval is. Heeft u vragen met betrekking tot de kosten van het uitbesteden van een polybetonvloer voor buiten? Neem dan contact op met Fornax concrete.

Toepassingsgebieden

Contacteer ons

Vrijblijvend voor meer info

FORNAX
E-Mail: info@fornax-concrete.be