Polybeton dikte

Wat is de minimum dikte voor polybeton? Wat de minimum dikte voor gepolierde beton is hangt af van een aantal factoren:

  • Stabiliteit van uw ondergrond;
  • Belasting van de vloer;
  • Diverse polybeton kleuren toe te passen;
  • Constructie technische eisen;
  • Het is zeer moeilijk om te beslissen welke dikte goed is voor uw project.

Polybeton wordt binnen of buiten geplaatst op een stabiele ondergrond. De ondergrond heeft een minimale dikte van 10 centimeter en ook bij het gebruik van vloerverwarming is een dikte van 10 centimeter aanbevolen. Voor buiten is wederom belangrijk wat de belasting en stabiliteit van uw ondergrond is. Daarnaast is het nog de vraag of het beton voorzien moet worden van een vorstrand. Een vorstrand zorgt ervoor dat de beton niet kan opvriezen en een goede stevige ondergrond wordt geadviseerd met een minimale dikte van 15 centimeter. Advies is een dikte van 20 centimeter, inclusief dubbele wapeningsnet.

Polybeton is een decoratieve, gestructureerde, uniforme, uiterst economische buiten- en binnenvloeren. Toegepast op vers beton op horizontale en verticale oppervlakken. Polybeton biedt een superieure decoratieve look met eenvoudige, snelle en extreem low-budget toepassing. Aanbevolen voor binnen- of buitenbetonoppervlakken zoals omliggende gebieden van hotels, woonwijken, zwembaden en daarbinnen, restaurants en ook voor gangen, voetpaden, trottoirs, pleinen enz.

Kosten polybeton

De kosten van een polybetonvloer is mede afhankelijk van verschillende factoren. We kunnen zeggen dat hoe groter de oppervlakte is, des te goedkoper de oppervlakte van polybetonvloer wordt. Andere medebepalende factoren zijn de gewenste dikte, hoeken en bereikbaarheid. Bij ons maken we een prijs op maar voor afhankelijk van dikte van de polybeton. Wat exact de kosten zijn voor uw woning of industriƫle omgeving verschilt per situatie. Het is altijd goed om dan van tevoren even contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Toepassingsgebieden

Contacteer ons

Vrijblijvend voor meer info

FORNAX
E-Mail: info@fornax-concrete.be