Polybeton kleuren

Door gebruik te maken van diverse kleurstoffen is er een breedspectrum aan kleuren mogelijk. Vroeger was antraciet de meest gevraagde kleur: antraciet is warm en verwant aan natuursteen. Vandaag zijn er meer en meer vragen voor lichtgrijs of witgrijs, opvallend in een modern interieur. Grijs wordt gewaardeerd voor zijn warmte en zwart voor zijn intensiteit.

Beton is een zeer sterk materiaal en op zichzelf helemaal niet zo bijzonder. Gepolierde beton wordt op basis van een speciaal betonlaag aangebracht, die achteraf is geborsteld, waardoor er een prachtige glans ontstaat. Het polybeton cement kan gemengd worden met een variëteit aan kleurstoffen, waardoor vele kleurcombinaties en vele tinten polybeton mogelijk is.

In polymeerbeton worden thermoplastische polymeren gebruikt, maar meer typisch worden thermo hardende harsen gebruikt als de belangrijkste polymeercomponent vanwege hun hoge thermische stabiliteit en weerstand tegen een grote verscheidenheid aan chemicaliën. Polymeerbeton bestaat ook uit aggregaten die silica, kwarts, graniet , kalksteen en ander hoogwaardig materiaal bevatten.

Gekleurd polyurethaan is een vloercoating met een laag VOC-gehalte, ontworpen voor gebieden met veel verkeer, zoals magazijnen en ander industrieel gebruik. Ideaal voor huishoudelijke toepassingen, toepassingen zoals polybeton opritten, interne vloeren, garagevloeren en industriële toepassingen.

Kleur toepassingen polybeton

In principe zijn alle kleuren mogelijk, maar 99% van de polybetonvloeren worden in grijstinten van wit tot zwart geplaatst. De antraciet en zwarte kleuren van 5 jaar geleden worden nu vaker vervangen door de lichtere kleuren. Daarom, polybeton is verkrijgbaar in verschillende kleurtoepassingen. Door verschillende kleurpigmenten en verwerkingselementen te gebruiken kunnen wij de polybetonvloer in verschillende kleuren afleveren.

Wij kunnen uw woning zowel binnen als polybeton buiten volledig voorzien van polybeton. Steeds vaker zien bedrijven en particulieren dat polybeton ook buiten toepasbaar is, bijvoorbeeld als polybeton terras. Net als gepolierde betonvloer binnenshuis kunt u kiezen voor verschillende kleuren en afwerkingen. Voor meer vragen neem contact met op met Fornax Concrete.

Toepassingsgebieden

Contacteer ons

Vrijblijvend voor meer info

FORNAX
E-Mail: info@fornax-concrete.be