Polybeton Geel

Polybeton Geel

Opzoek naar polybeton Geel ?

Polybeton Geel ... het woord alleen zal misschien niet meteen een belletje doen rinkelen, maar als we de woorden gepolierde beton of woningbeton in de mond nemen, zal het ahah-gevoel er waarschijnlijk wel zijn. Gepolierde beton is de afgelopen jaren immers aan een forse opmars bezig en je kent vast wel iemand die deze prachtige ondergrond in zijn woning of werkruimte geïntegreerd heeft. Niet echt verwonderlijk als je weet dat gepolierde beton en betonvloeren in het algemeen niet alleen esthetisch het neusje van de woonzalm zijn, maar dat ze ook heel wat voordelen met zich meebrengen. Fornax specialiseerde zich daarom in dit bijzondere materiaal en mag nu gerust dé Polybeton Geel referentie genoemd worden!

Met polybeton Geel trendy de toekomst tegemoet

gepolierde beton Geel

In lang vervlogen tijden was beton goed om torenhoge flatgebouwen op te trekken of als tussenvloer in woningen dienst te doen. Krachtig, robuust en stevig als het is, is er geen beter materiaal om deze taken uit te voeren. Toch koos men vroeger om wel beton te gebruiken, maar om het nadien ook met andere materialen te bedekken. Tot gepolierde beton haar weg binnen de bouwmarkt vond. Eindelijk kregen betonvloeren het trendy en sexy uitzicht dat ze verdienden. Gedaan met beton wegstoppen… gepolierde beton mag gezien worden.

Polybeton Geel voor iedere stijl en iedere smaak

gepolierde betonvloeren Geel

Bij Fornax polybeton Geel zijn we ons bewust van de kracht en de krachtige uitstraling van betonvloeren en realiseerden we al tientallen projecten voor zowel bedrijven als particulieren. En dit voor zowel hypermoderne projecten als projecten die een industrieel en zelfs klassiek landelijk karakter voor ogen hadden. Telkens weer was het resultaat dat gepolierde beton wist te bereiken verbluffend en telkens weer kregen we niets dan positieve reacties op onze polybeton Geel realisaties. Is nu jouw project aan de beurt?

Polybeton diensten:

U kan bij Fornax Concrete terecht voor volgende polybeton diensten:

Provincie Antwerpen

Provincie Limburg

Provincie Oost-Vlaanderen